BOSS Paints - Verfspecialisten zoeken ontwerpers voor behangpapier

BOSS paints is een familiebedrijf dat verfproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt voor zowel professionals als particulieren. We are colour is een collectie van kleuren die BOSS paints vertaalt in behang, kleuren, verftechnieken en muurstickers. Binnen die collectie wordt een aantal nieuwe reeksen behangpapier ontwikkeld, waarvoor BOSS paints samen met DIFT op zoek gaat naar grafisch talent.

Het creatief idee

Kortom, we zijn op zoek naar vormgevers en illustratoren. Dat doen we niet via een traditionele ontwerpwedstrijd waarbij je een portfolio moet indienen, maar aan de hand van een reeks praktische sessies. 

Geselecteerde ontwerpers krijgen van specialisten (zoals Karina van Studio Woot Woot en Mats Rombaut) de kneepjes van het vak aangeleerd op het vlak van trends, kleuren, patronen, materialen,... De workshops vinden bovendien plaats op verrassende plekken.

Tijdens die workshops gaat BOSS paints op zoek naar een vormgever of illustrator waarmee het klikt. Hij of zij mag daarna een eigen reeks behangpapier binnen We Are Colour ontwikkelen, die op royalty-basis in alle winkels verkocht zal worden!

Meer info over de workshops en de inschrijving vind je hier.

Wil je meer weten over dit project? Bert kan je alles vertellen. 

Heb jij ook een project voor ons? Stuur een mail naar Bert.

BOSS Paints

Share