De Invasie van Antwerpen - een nieuwe look voor de robot

De Invasie keer terug naar Antwerpen. Nadat ze de afgelopen drie jaar het buitenland veroverden, organiseert het platform voor opkomend designtalent op 30 april en 1 mei 2016 opnieuw een evenement in eigen land. De Invasie van Antwerpen wordt de kers op het de taart van 5 jaar De Invasie. 

Ook deze keer zal weer een heel leger startende creatievelingen hun werk tonen, van meubelontwerpers tot illustratoren en modeontwerpers. Stad Antwerpen zet vanaf eind 2015 een heel jaar lang creatieve ondernemers in de kijker onder het mom van ‘Innovative Ideas are Born in Antwerp – Harbour of Creativity’. De Invasie van Antwerpen wordt een van de headlines.

De jury van De Invasie selecteerde meer dan 80 ontwerpers in verschillende disciplines - van mode en accessoires tot grafische vormgeving en interieur - wiens werk je op verschillende locaties op het Eilandje te zien krijgt.

Tot in Antwerpen!

Creatief idee

DIFT gaf de Robot een nieuwe look en maakte een reeks van campagnebeelden waarvoor we de mosterd haalden bij popsongs door de jaren heen. 

Wil je meer weten over dit project? Bert kan je alles vertellen.

Heb jij ook een project voor ons? Stuur een mail naar Bert.

De Invasie

Share