ENOPARIS - een tijdelijk multibrand hotel in parijs

Op naar Parijs! EYES/NIGHTS ONLY PARIS was een project van DIFT tijdens la Rue de la Flandre 2015, van 5 tot 11 juli. Tijdens die week maakten alle bestaande winkels in Rue Androuet plaats voor al wat Vlaanderen en Brussel te bieden heeft: van eten en drinken tot mode en design. De straat werd een week hét visitekaartje voor Vlaanderen en Brussel in Parijs! 

Het creatief idee

Wie EYES/NIGHTS ONLY heeft bezocht tijdens Interieur 2014 in Kortrijk, voelt ons misschien al komen. Ook in Montmartre stampten we een tentoonstellingsproject uit de grond, gebaseerd op een tijdelijk en klein hotel. We daagden Belgische merken & labels opnieuw uit om mee de ruimte in te richten en vorm te geven.

Deze keer hielden we voor de gelegenheid ook een shop open, waar de deelnemende partners een deel van hun collectie konden verkopen. Wie helaas niet in Parijs raakte, hoefde niet te treuren. Enkele van de deelnemende merken boden een deel van hun collectie ook aan via de webshop van ENOPARIS!

Deelnemende merken en designers:

Alfred Collection, Alton, Ann Cox, BUTLER, Deknudt Mirrors, Delta Light, Design museum Gent, Durlet, Elisabeth Leenknegt, Handmade in Brugge, La Femme Garniture, Labt, Lore van Keer, Marina Bautier, RainPharma, Serax, Spits Design & Theo.

Wil je meer weten over dit project? Yves kan je alles vertellen.

Foto's door ROS.

ENO PARIS

Share