arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckclipboardclosediftCombined Shapegluegoogle-plusinstagramlinkedinmailmenuselectarrow-leftarrow-righttwitteryoutube

DIFT - Innerme

BRANDING • ADVERTISING

Innerme-logo-DIFT_2.jpg#asset:782

Opdracht

Innerme is het sportvoeding merk van topatleet Dirk Baelus. Het is een productlijn bestaande uit organische repen, gels en drinks, die gemaakt wordt van een zorgvuldige selectie van natuurlijke en biologische voeding. 
Om Innerme nog straffer te maken denken we met veel plezier na over hoe we Innerme verder in de markt kunnen zetten.

Idee

Als eerste namen we de look & feel van Innerme onder handen. Dat deden we onder andere door de huisstijl op te frissen en de communicatie aan te pakken. Zo ontwierpen we nieuwe verpakkingen, afgeleiden voor sociale media en sloegen we de handen in elkaar met onze buren van Glue om een nieuwe site te maken.

We ontwikkelden een duidelijke brand identity op basis van het bestaande logo. Bij DIFT vinden we het heel belangrijk dat elk merk een brand guide heeft, omdat die ervoor zorgt dat er doorheen de jaren steeds een duidelijke lijn in je vormgeving en communicatie zal zitten.

Op basis van de brand guide dachten we een Pos- & Packaging-strategie uit. Deze gaat in op hoe de producten verpakt worden (met aandacht voor zowel offline als online verkoop) en hoe ze in de winkel gepresenteerd kunnen worden. Daarnaast kijken we hoe producten, naast hun verpakking, gepresenteerd worden. Aandacht gaat hier vooral uit naar offline verkoopsmaterialen en de manier waarop ze gefotografeerd worden.

Als laatste is er de online strategie, met zowel aandacht voor de website als online marketing op sociale media. De website werd een all-in-one website waar de informatie, de persoon Dirk en de webshop in elkaar overvloeien.

DIFT_Innerme_07.jpg#asset:783

Wat hebben we gedaan

  • Opfrissing huisstijl
  • Uitwerken beeldtaal en shooten nieuwe foto's
  • Online communicatiestrategie
  • Nieuwe website en verpakkingen ontwikkelen

Team

  • Fotografie Wouter Van Vaerenbergh, Studio Woot Woot
  • Site Glue
Dift Meerweten Yves

Meer weten

Als je meer informatie wilt over dit project, kan je steeds terecht bij Yves.Voor het resultaat kan je surfen naar de website van Innerme.

Zin om samen te werken?

Heb jij ook een project voor ons? Mail dan naar bert@dift.be.