WATT The Firms - Kantoorruimte in Gent

Opdracht

In WATT The Firms, aan de Nieuwewandeling in Gent, kunnen bedrijven kantoorruimte huren. Het gebouw komt op de voormalige Elektrion-site en is in handen van Re-Vive en Canal Properties. Werken op WATT is werken in een uniek gebouw vol licht en ruimte. Een plek waar geschiedenis werd én wordt geschreven. Wij werden gevraagd voor de bijhorende branding en communicatie!

Creatief idee

Wij kozen voor een duidelijke naam die het bedrijvencentrum onderscheidt van het overkoepelende WATT. De huisstijl verwijst naar de gevel van het gebouw en de raampartijen. De kleuren die steeds terugkeren zijn gebaseerd op een palet dat op de gevel toepasbaar zou kunnen zijn.

Om mensen te lokken die momenteel al een kantoor in Gent huren maar misschien willen veranderen van locatie, lanceerden we een creatieve affichecampagne waarbij we focusten op de verschillen van hun huidige locatie en WATT The Firms.

Wat hebben we gedaan?

Naam voor de afgeleide van WATT: WATT The Firms

Huisstijl voor WATT The Firms

Brochure om bedrijven en organisatie duidelijk te maken wat de mogelijkheden bij WATT The Firms zijn (ontwerp + inhoud)

Beperkte landingspagina voor het bedrijvencentrum op WATT

Social media management en strategie

Meer weten

Als je meer informatie wilt over dit project, kan je steeds terecht bij Thomas. (thomas@dift.be) Meer informatie over WATT The Firms vind je hier http://wattthefirms.be/

Wil je ook samenwerken?

Heb jij ook een project voor ons? Mail dan naar Bert. (bert@dift.be)

WATT The Firms

Share