Stage bij DIFT

DIFT heeft een stoel voor je vrij. 

Heb jij zin om het eens deftig anders te doen? Om doelgericht te communiceren en brands op de kaart te zetten? Om mee te denken en werken aan nieuwe ideeën en evenementen? 

Neem een stoel en zet u. DIFT, het creative, experience & branding agency achter onder andere de campagnes van Creativity World Forum, Generation Creatives, Design Platform Vlaanderen, Greentop, provincie Oost-Vlaanderen en maar ook de communicatiepartner van Kodibox, YDEE, Huiszwaluw, Mais Oui én het branding agency achter Stout&Co, Ontwerpbureau Dries, Refresh, … heeft een stoel voor jou vrij. (zeiden we al dat we ook Belgen (in Milaan) organiseerden en nu volop aan Eyes / Nights Only en een tentoonstelling tijdens krachtvoer aan het werken zijn?). 

Communicatie & PR stage

Jij hebt liefst een grote mond, kan bedenken en uitwerken en je denkt vooral niet in vakjes. Je weet van aanpakken en denkt klantgericht helpen. Je hebt een deftig profiel op facebook, twitter, instagram en/of pinterest. Je bent een self-starter die meedraait in brainstorms en ook wel zijn of haar handen uit de mouwen kan steken. Je kunt ook eens werken met lege stoelen naast je en hanteert verschillende projecten alsof het je smartphone is. 
Je werkt mee aan campagnes én krijgt de kans om minstens één project heel intensief van dichtbij te hanteren (van creatief campagne-idee tot campagneplan & conversity). Kortom: jouw kans om te ontdekken wat je waard bent.
Een stage communicatie kan vanaf september (bij voorkeur) en duurt liefst minstens 8 weken. Je kunt het hele jaar door stage communicatie bij DIFT lopen.

Stage Grafische of reclamevormgeving

Je hebt fantastische ogen. Voor mooie projecten en mooie dingen. Je kunt je project beheren en verdedigen. Je kunt het ook zelf maken. Je hebt een goeie kennis van creative suite en kunt bij voorkeur ook wel een filmpje monteren (maar dat moet niet). Je houdt van afwisseling en eens een dag van de hak op de tak springen. Er hoeft niet altijd iemand naast je te zitten, maar je kunt de mening van je collega's wel waarderen.  

Je staat mee aan de wieg van spannende communicatie, kunt jezelf uitleven in grafisch & advertising werk waar je je eigen stempel op kunt drukken. 

De stage vormgeving kan vanaf september en duurt liefst minstens 8 weken. Je kunt het hele jaar door stage vormgeving bij DIFT lopen.

Stage scenografie (interieurvormgeving of interieurarchitectuur

)

In 2015 werkt DIFT weer mee aan twee tentoonstellingen. Daarvoor zoeken we straf, verrassend, buiten de sokkels kleurend scenografisch talent. Heb jij ook al altijd willen een tentoonstelling ontwikkelen? Bezoek je al eens een museum in binnen- en buitenland? Loop je de draaideur van ieder evenement plat? Pak een stoel en blijf vooral staan, want dit is een hands-on stage waar je je volop kunt uitleven als artistiek én technisch talent.

De stage scenografie start in januari en duurt liefst minstens 8 weken. We verwachten dat als je stage afgelopen is je wel komt opbouwen met de projecten. 

Stage office of event management

Je leest alles hierboven en denkt dat die creatievelingen een zootje ongeregeld zijn. Haal je organisatietalent maar boven en leg het ons uit. Wij zijn onderdanig aan een goeie office of event manager. Meer nog: we hebben gehuild toen onze vorige stagiaire vertrok. Dus zet u en zwaai de plak als jij het in je hebt om in een creatieve omgeving de boel in goeie banen te leiden. 
 
Hoor jij thuis op één van onze stoelen? Pak’m vast: bert@dift.be . (tip: Je mail begint zeker niet met 'Beste Bert')

Share