Come have a cup at CUP

10 april 2020 . 2 min read

Koffiebars zat in Gent, denk je? Daar vergis je je in. De stad ondergaat immers een forse ruimtelijke uitbreiding met de heropleving van de Oude Dokken-buurt, waar water en ruimte de grote troeven vormen van de omgeving. En een nieuwe buurt, dat heeft vanzelfsprekend ook nood aan - je raadt het al - een eigen koffiebar. Ontdek daarom binnenkort CUP,  waar je kan aanschuiven voor een koffie, ontbijt, lunch of vergadering.

Logo Cup Web Crop

DIFT trok vanaf het begin de communicatie en branding op gang van dit sportsDC-merk. CUPs veelzijdige missie hebben we perfect vertaald in een modern maar toegankelijk logodesign, met een focus op speelsheid en beweging. De bar is ook zoveel meer dan gewoon een passieproject van enkele koffieliefhebbers. Gelegen aan de Schipperskaai, in het ontwikkelingsproject De Nieuwe Dokken, ligt CUP op het pad van talloze sportende Gentenaars. Joggers, fietsers, skaters, rolschaatsers enzovoort komen hier elke dag op de brede, autoloze kaai hun sportroutine beoefenen. CUP wordt hier daarom dé place to be waar sportievelingen even op adem kunnen komen; een plek waar je een lekkere cafeïneshot kan opdoen en daarna je workout kan verder zetten, of gewoon een plek waar je met een gezellige babbel de hele buurt leert kennen. 

Cub 2020 49

En daar stop het niet, want wie CUP binnenwandelt, ziet meteen de zwevende glazen vergaderruimte die een panoramisch uitzicht op het water aanbiedt. Vergaderen wordt hier echt een belevenis. Verder zul je er ook kunnen deelnemen aan talloze (sport)activiteiten, zoals yogasessies en gezondheidworkshops. En wie met de fiets komt en onderweg een platte band heeft opgelopen, kan steeds terecht bij onze fietsenmaker en -verkoper van dienst, Bikeking

Cub 2020 64

De officiële opening, die is nog even uitgesteld, maar je mag er zeker van zijn dat heel Gent het zal wéten wanneer we met volle goesting en een stevige cafeïnekick onze deuren wijd openzetten voor de hele buurt. We zien jullie daar om samen een cup koffie (of iets anders verfrissends) te drinken in de sportiefste bar van Gent! 

Kom alles te weten over CUP op cup.gent.

Deel dit artikel
loading...