Nieuw nieuw nieuw

11 mei 2020 . 3 min read

Ben jij binnenkort nieeeeeuw bij DIFT? 

We hebben het hier alvast stevig te pakken: DIFT breidt verder uit. Voor ons kantoor in Antwerpen zoeken we een business developer. Ook met onze podcasts, online events en video’s gaan we een stapje verder.

Vacature: Podcast Producers (Gent en Antwerpen)

DIFT is op zoek naar jobstudenten radio/journalistiek/audio/woordkunst om podcasts te maken.

Audio killed the video star en daarom geloven we meer en meer in de kracht van geluid. We zijn niet vies van onbenut talent en dus gaan we hiervoor op zoek naar studenten om onze ambitieuze projecten uit te werken. We zoeken creatieve mensen die samen met ons concepten uitdenken en goed zijn in research, productie en/of montage. Een allrounder dus in feite. Onze podcastmensen ondersteunen je in dat proces zodat jij niet alleen afstudeert met een diploma, maar ook CV-materiaal. We zoeken mensen voor deze zomervakantie en doorheen het jaar. 

Solliciteer hier en vergeet dit niet mee te geven: 

  • wat studeer je? 
  • welke ervaring heb je? 
  • deel je eigen werk, bij voorkeur met je eigen stem
  • wil je liefst researchen, producen of monteren? 
  • wanneer ben je beschikbaar?
  • welke talen spreek je?

Vacature: Business developer Antwerpen

Zo pakten we het bij DIFT aan: 

  • We willen een kantoor in Antwerpen. 
  • We hebben werk voor Stad Antwerpen, maar shit, ons kantoor is nog niet open door corona. 
  • We willen nog meer werk in Antwerpen. 

Als je van dat impulsieve wel houdt en ons kunt helpen bij dat laatste, dan ben je de geknipte persoon (ha, maar nu even niet) om DIFT en Archie Goegebuur groot te maken in ‘t stad en daarbuiten. 

Je wordt het gezicht van onze Antwerpse thuisbasis en brengt de flair van onze bedrijven naar de fleur van België. Samen met het team, maak je van DIFT en Archie Goegebuur die Antwerpse wereldspeler die ze altijd al wilden zijn. 

Stap op nieuwe mogelijke klanten af en overtuig ze dat die van over ‘t water zo gek nog niet zijn. Kick op nieuwe projecten en op de uitspraak van onze bedrijven. En vooral: zorg dat je minstens even ambitieus bent als wij. 

Solliciteer hier.

Zomerstage DIFT & Archie Goegebuur (Gent of Antwerpen)

Let’s face it: de zomer van 2020 wordt de saaiste ooit. Heb jij ook zin om dwaze GIFjes zoals deze te maken, en tegelijkertijd ook een pak te leren van de besten (Hoe word ik een meubelstuk van een bedrijf - Fien, Die snor doet me aan vrijheid denken - Broos, Ik ben de helft van een tweeling maar niemand weet dat - Ruben, Mijn muziekkeuze verraadt absoluut niets over mijn esthetiek - Yves, ...) dan moet je je kandidaat stellen om een zomerstage bij ons te lopen. Je komt voor minstens vier weken bij ons meedraaien (communicatie, animatie, vormgeving) en zorg dat 2020 toch nog iets oplevert: een extra vet lijntje op je CV.

Solliciteer hier.

Deel dit artikel
loading...