Goesting In Staage Banner 01 01

VIJF (STAGIAIRS)

4 september 2019 . 2 min read

Vijf. Zoveel oud-stagiair zijn er intussen bij ons aan de slag. In een team van 14 kan dat wel tellen. Ze hebben er ook allemaal een interessant parcours bij ons op zitten, van brokkenpiloot tot voorbeeldstudent. Maar vooral: ze hebben ons één voor één met een set skills die vaak mijlenver van hun opleiding ligt overtuigd. Let us introduce.

09 20190903 Dift Intern Stagiaires Fien

Fien. Intussen is ze - stage inbegrepen - al meer dan zes jaar bij ons aan de slag. Ze plakte ooit duizenden soldaatjes aan elkaar voor een guerrillacampagne, maar is vooral meester gebleken in het vertalen van de creatieve visie van Yves.

07 20190903 Dift Intern Stagiaires Ruben

Ruben. Het zou kunnen dat de combinatie van creativiteit en mysterie de reden is waarom Ruben eerst als jobstudent, maar heel snel daarna als designer bij ons aan de slag mocht. Als jij de handleiding voor hem hebt, mag je die altijd opsturen.

05 20190903 Dift Intern Stagiaires Alexander

Alexander. Kreeg de job waar hij voor solliciteerde niet. Maar hij kreeg een paar weken daarna wél een telefoontje dat we graag echt zouden inzetten op hem, en dat we een job waar uitvoering en strategie mooi samenvielen klaar hadden (en dat daar een intensief opleidingstraject aan vast hing). In de wandelgangen wordt gefluisterd dat hij een dartel veulen is.

01 20190903 Dift Intern Stagiaires Lisa

Lisa. Van Aalst. Nee, dat is niet haar familienaam, maar waarschijnlijk haar grootste gebrek. Verder blijkt deze voetjes-op-de-grond designer nu al een belofte te zijn die zowel in brandings als motion aardig uit de hoek komt.

03 20190903 Dift Intern Stagiaires Xander

Xander. Liet een jaar in het buitenland studeren links liggen om bij ons te komen werken. Tijdens zijn stage ontdekten we dat hij qua foto en video  een natural is. Hij worstelt zich de komende maanden door de techniciteit van video en foto en staat binnenkort op set.

Stages zijn voor ons een platform om te experimenteren, ontdekken wie je bent en wat je wilt en kunt gaan doen. Met zijn veertienen doen we er dan alles aan om iemand daar zo goed mogelijk in te maken. Het is de beste proefperiode ooit.

Ook goesting om stage te lopen? Check onze website - over ons

Deel dit artikel
loading...