Header Dift Media Zwart Rgb

DIFT Media

“Never waste a good crisis”, zei Winston Churchill ooit. “We stampen een nieuw merk uit de grond in 2020”, zeggen wij. DIFT maakt vanaf nu nieuwe media. Geen klassieke televisie of radio, maar beeld en geluid met een twist.


Ben je op zoek om je merk te versterken op een vernieuwende manier? Dan moest je sowieso al bij ons zijn, maar nu hebben we een nog groter aanbod om dat te realiseren. We zetten in op podcasts, video, audiowandelingen, augmented reality, live-evenementen of een mix van alle bovenstaanden. Enkele voorbeelden.

Koen Naert

Koen Naert won in 2018 de titel van Europees kampioen marathon in Berlijn. Hij liep toen een persoonlijk record van 2:09.52. Hij  was één van de vele topatleten die in een rechte lijn naar Tokio 2020 liep. De wereld heeft klappen gekregen en wat een mijlpaal moest zijn in het leven van al die atleten, werd een donker gat. Hoe gaat iemand daarmee om? sportsDC brengt het leven van Koen in kaart tijdens de coronacrisis met een driedelige podcastreeks.

Timewalker

Meer dan honderd jaar geschiedenis in een levendige onthaalruimte. Daar mochten we van Vooruit volledig ons ding mee doen. En DIFT doet toevallig niks liever. Onder de noemer ‘Verken Vooruit’ stellen we voor: Timewalker.

FEM

FEM5 is your new favourite podcast made by and for dragqueens and queers! Get to know drag artists from the UK and Europe, who talk about their style, persona and their views on drag as an artform.

Meerweten Bram

Benieuwd naar wat wij samen met jou kunnen maken? Stuur eens een mailtje naar bram@dift.be en hij helpt je graag verder.

O ja, we zijn ook op zoek naar goeie samenwerkingen! Ben je een freelancer of student radio/journalistiek/audio/woordkunst en op zoek naar nieuwe projecten? Laat van je horen.