arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckclipboardclosediftCombined Shapegluegoogle-plusinstagramlinkedinmailmenuselectarrow-leftarrow-righttwitteryoutube

DIFT - Energy Lab

BRANDING • STRATEGY • WEB DESIGN

Wij zetten Energy Lab in de startblokken

Energy Lab helpt mensen meer en beter bewegen. Zowel sporters als bedrijven die een stap verder willen, kunnen op hun expertise rekenen. Zo kan je in hun lab een test doen om te kijken waar je op fysiek vlak staat, of kloppen bedrijven bij hen aan om hun werknemers meer te laten bewegen.

In 2017 nam Energy Lab een grote stap, waar wij bij mochten helpen. Zo maakten we samen met onze partner Glue hun nieuwe website en gingen we op strategisch vlak nadenken over de branding en tone of voice.

Energy Lab Dift Webdesign

De website

De website van Energy Lab werd serieus onder handen genomen. Samen met onze partner Glue gingen we nadenken over de structuur en het design, zodat iedereen voortaan snel de juiste informatie vindt. Daarom gingen we de website duidelijker opdelen in twee luiken: een deel voor (top)sporters en een deel voor bedrijven.

Op de website staan enkele cases die we schreven op basis van informatie die Energy Lab ons bezorgde. De teksten werden aangevuld met infographics en video's.

Energy Lab Dift Fotografie Jelle Vermeersch

De grafische update

Om de website vorm te geven, gingen we ook de huisstijl van Energy Lab verder uitwerken. Voordien bestond er geen echte brand guide, dus gingen wij een huisstijlgids opstellen die we als leidraad voor het webdesign konden gebruiken.

Voor de nieuwe site was ook extra beeldmateriaal nodig, dat we maakten door samen te werken met fotograaf Jelle Vermeersch. Als drijvende kracht achter het wielermagazine Bahamontes is hij de geknipte persoon voor deze klus!

Energy_Lab_DIFT_Fotografie_Jelle_Vermeersch_Corporate_Wellbeing.jpg#asset:1590

Wat hebben we gedaan?

  • Strategische denkoefening en positionering
  • Nieuwe website Energy Lab
  • Uitdenken nieuwe beeldtaal
  • Opstellen brand guide
  • Copywriting website

Team

  • Website Glue
  • Fotografie Jelle Vermeersch
Dift Meerweten Yves

Meer weten

Als je meer informatie wilt over dit project, kan je steeds terecht bij Yves. Voor het resultaat kan je surfen naar de website van Energy Lab.

Wil je ook samenwerken?

Heb jij ook een project voor ons? Mail dan naar Bert.