DIFT - The Vegan Network

BRANDING

Echte helden eten planten

We hebben allemaal grote voorbeelden nodig. Mensen naar wie we kunnen opkijken. Zij die de lat leggen.

Wanneer het over veganisme gaat zijn er wereldwijd tientallen van die mensen. Wij willen ze in kaart brengen, in de hoop anderen te inspireren. Een movement creëren. Niet alleen als ode aan het ‘vegan zijn’, maar omdat de wereld nood heeft aan een radicaal andere manier van leven. Nu meer dan ooit.

Daarom lanceerden we The Vegan Network, een eigen project. We slaan de handen in elkaar met fotografen en brengen zo wereldwijd mensen in beeld die anderen inspireren.

Wekelijks verschijnt op het platform een reeks van drie foto's, steeds gemaakt door een andere fotograaf. Naast de foto's wordt een klein interview geplaatst, waarin de geportretteerde over zijn of haar ervaring vertelt. Benieuwd naar meer? Lees dan dit interview!

The Vegan Network Dift 06

DIFT_TheVeganNetwork.gif#asset:588

Wat hebben we gedaan

  • Maken van de huisstijl voor The Vegan Network
  • Wekelijkse shoot met drie mensen die plantaardig eten
  • Communicatie rond The Vegan Network

Ben jij er klaar voor om je identiteit te claimen? Ben jij Vegan & More? Check dan onze Vegan & T-shirts. Of stuur ons zelf je fantastische idee. Je weet maar nooit dat we er een extra exemplaar van maken. www.thevegannetworkshop.be

The Vegan Network Shirts Dift Website
The Vegan Network Icons Dift Website 11
Dift Profielen Yves

Meer weten

Als je meer informatie wilt over dit project, kan je steeds terecht bij Yves. Voor het resultaat kan je surfen naar de website van The Vegan Network.

Wil je ook samenwerken?

Heb jij ook een project voor ons? Mail dan naar Bert.