Wat we doen

We doen alles wat we kunnen én moeten om jouw merk of campagne te laten slagen.

Devices_WILL_1.png#asset:1822

Strategische (en digitale) branding

Op zoek naar je identiteit? Met merken als familiebedrijf.be, De Nieuwe Dokken, AntwerpPhoto, CUP en Revive op onze conto weten we hoe we op een strategische manier zowel commerciële als corporate merken ontwikkelen. 

Onze aanpak houdt rekening met jouw visie en doelgroepen. Dat resulteert in een digitaal en analoog strijdvaardige branding. Een sterke visuele identiteit en brand rationale zorgen daarbij voor de juiste merkervaring. 

Onze strategieën hebben aandacht voor je merk, merkarchitectuur, visie, USP’s en waarden en helpen je ook je merk verder uit te bouwen.

Brand activation

Je merk activeren? We trekken graag alle registers open om een plan te bedenken dat net dat doet waar jij naar op zoek bent. Of het nu een campagne is op basis van een marketing- & communicatieplan, of een lead generation traject op basis van een goed verhaal, contentplan en advertising: we’ve been there and are happy to show you the way.

En om het helemaal compleet te maken: in scenografie en design van beursstanden voelen we ons ook als een vis in het water.

Rute_werf-10.png#asset:2617

Boss_9kopie.png#asset:2616

Employer branding

Een merk voor je (toekomstige) medewerkers? Het is een van de kernideeën achter DIFT: een goed merk is ook goed voor zijn team en dat merk je in hun communicatie. We zitten graag in jouw ploeg om dit waar te maken.

Ideation

Een gat in de markt maar geen concept dat de oplossing biedt? De Invasie, WILL, P.A.I.N.T., The Vegan Network: het zijn maar een paar voorbeelden van hoe wij trends en opportuniteiten samen brachten in een nieuw concept.

DIFT_De_Invasie_Beeld1.jpg#asset:657

DIFT_DigitalProductions.png#asset:3664

DIFT Media

DIFT maakt vanaf nu nieuwe media. Geen klassieke televisie of radio, maar beeld en geluid met een twist. We zetten in op podcasts, video, audiowandelingen, augmented reality, live-evenementen of een mix van alle bovenstaanden. We maakten al producties voor IKEA, De Morgen, Gymfed, AntwerpPhoto, de Vlaamse Overheid en vastgoedontwikkelaars zoals De Nieuwe Dokken en Revive. Ontdek alles hier.

Werken bij DIFT

DIFT is a proud member of the Billie Bonkers family.

DIFT is bovendien ook dienstverlener van de KMO-portefeuille (registratienummer DV.A240779)