What we do

We doen alles wat we kunnen én moeten om jouw merk of campagne te laten slagen.

Devices_WILL_1.png#asset:1822

Branding

Op zoek naar je identiteit? Met merken als Moor&Moor, Innerme, De Nieuwe Dokken, AntwerpPhoto en WILL op onze servers weten we hoe we zowel commerciële als corporate merken ontwikkelen en zowel analoog (print, packaging) als digitaal een merk op de kaart zetten. Ons strategisch proces waarin jij een belangrijke rol speelt, leidt je tot de perfecte visuele identiteit en tone-of-voice.

Onze strategieën met aandacht voor je merk, de merkarchitectuur, visie, USP’s en waarden helpen je ook met het verder uitbouwen van je merk.

Brand activation

Je merk activeren? We trekken graag alle registers open om een plan te bedenken dat net dat doet waar jij naar op zoek bent. Of het nu een campagne is op basis van een marketing- & communicatieplan, of een lead generation traject op basis van een goed verhaal, contentplan en advertising: we’ve been there and are happy to go there with you.

En om het helemaal compleet te maken: in scenografie en design van beursstanden voelen we ons ook als een vis in het water.

Rute_werf-10.png#asset:2617

Boss_9kopie.png#asset:2616

Employer branding

Een merk voor je medewerkers? Het is een van de kernideeën achter DIFT: een goed merk is ook goed voor zijn team en kan dat naar buiten brengen. We zitten graag in jouw ploeg om dit waar te maken.

Ideation

Een gat in de markt maar geen concept dat de oplossing biedt? De Invasie, WILL, P.A.I.N.T., The Vegan Network: het zijn maar een paar voorbeelden van hoe wij trends en opportuniteiten samen brachten in een nieuw concept.

DIFT_De_Invasie_Beeld1.jpg#asset:657

Logo-ArchieGoegebuur.png#asset:2279

Archie Goegebuur

5 jaar geleden vonden een aantal projectontwikkelaars dat het tijd was om een nieuwe wind door de vastgoedcommunicatie te laten waaien. Ze overtuigden ons ervan. In 2018 startte DIFT Archie Goegebuur: hét onestop agency voor vastgoedcommunicatie.

Werken bij DIFT