arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckclipboardclosediftCombined Shapegluegoogle-plusinstagramlinkedinmailmenuselectarrow-leftarrow-righttwitteryoutube
Dift Team

Over DIFT

DIFT is een creatief bureau uit Gent. Met klare taal en strakke beelden voorzien wij bedrijven, organisaties en overheden van een gepast jasje. Wij gaan niet uit van wat zou kunnen, maar van wat zou moeten.

Contact

Bij ons is er altijd wel een stoel vrij.
En we hebben goeie koffie en lekker water.
Waarom zou je dan geen contact opnemen?

DIFT

Dok Noord 4E (Bus 204)
2e verdieping
9000 Gent

+32 (0)9 278 65 42

Mail

Kaart Nl Rood 02
 • Dift Team Bert

  Bert

  'Denk eens anders.' Dat is Berts motto. Met een pak bagage in retail, sales & marketing op zak startte hij in 2012 DIFT. Zijn meug: creativiteit, statistieken en strategie mengen. Bert is waarschijnlijk de kleinste van het team.

 • Dift Team Fien

  Fien

  Fien geeft vorm. Ze is de visuele held bij DIFT. Op zoek naar een identiteit? Fien maakt van ieder merk een echte persoonlijkheid (net als die van haar).

 • DIFT Team Yves

  Yves

  Yves is creative bij DIFT. Daarnaast is hij ook een energieke netwerker, overtuigd vegan en overall dierenliefhebber. Hij richtte DIFT op in 2012 en luistert al eens naar Beyoncé.

 • Dift Team Thomas

  Thomas

  Thomas eet ’s morgens geen cornflakes maar hashtags. Hij is de ideale persoon om de sociale media bij DIFT in goede banen te leiden. Hij kent alle Eurosong-winnaars sinds 2004 uit het hoofd. Chronologisch.

 • Dift Team Dorien

  Dorien

  Dorien zorgt ervoor dat alles op tijd en succesvol wordt afgewerkt. Als project manager is ze verantwoordelijk voor de to do-lijstjes die iedereen ‘s ochtends voorgeschoteld krijgt.

 • Dift Team Broos

  Broos

  Toen we op zoek waren naar een parttime grafische held solliciteerde Broos. Wij waren zo'n fan van zijn werk dat we hem een fulltime job aanboden!

 • Dift Team Cedric

  Cedric

  Cedric herken je misschien van de videoclip van Lady Gaga waarin hij meespeelt. Hij is normaal bij DIFT bezig met de vormgeving, maar heeft ooit met meer dan driehonderd meter garen doeken voor een tentoonstelling gestikt.

 • Dift Team Mieke

  Mieke

  Mieke is de spin in het DIFT-web. Als office manager volgt ze niet alleen alle betalingen en facturen op, maar is ze ook de rechterhand van alle anderen.