Over DIFT

DIFT is een creatief bureau uit Gent. En Antwerpen.

We love brands. Not blah blah. 
We doen alles wat we kunnen én moeten om jouw merk of campagne te laten slagen. 


We are creative activists. 
Van bij de start kozen wij al waar we het verschil maken. In projecten die we opzetten en in de keuze van de projecten die we aannemen. 


The opposite of play isn't work. It's depression.  

Wij houden wel van wat spelen: niet alleen in hoe we samenwerken maar ook in hoe we uitwerken. 


We share. 
Geen achterdeurtjes en onderaannemers van onderaannemers. Als we ’t niet zelf doen, dan weet je wie het wel doet. En als toetje delen we graag waar onze ideeën vandaan komen met je.


We learn from the powers that be. 
Ja, wij leren bij. Van jullie, van alles proberen en van een breed netwerk.


We are an all-inclusive bureau.
Het mag geweten zijn. Wij geven iedereen een kans en stimuleren anderen hetzelfde te doen. Niet onopgemerkt, zo blijkt. De award Inclusief Initiatief 2020 staat mooi te glimmen op ons kantoor.

Deel van de Billie Bonkers familie.


 • Team2019 Dift Bert

  Bert Pieters

  Founder

  Hij zal nooit opgroeien en nooit groot worden. Deze West-Vlaamse opdonder (uitzonderlijk de enige in een Gents bedrijf) probeert zich al jaren met een grote mond ook gezien te maken. Gelukkig komt er ook af en toe een schoon stuk taal of sterke strategie uit. 

 • Team2019 Dift Fien

  Fien Meelberghs

  Creative designer

  Toen we Fien vroegen wat er in haar profieltekst moest staan, gromde ze een beetje. Dat gaf ons de vrijheid om ons toe te spitsen op haar vrolijke karakter (zoals ook uit de foto kan afgeleid worden). Ondanks haar typisch Antwerpse humeur, werkt ze intussen al meer dan vijf jaar bij DIFT en is ze het brein achter sommige van de meest ingenieuze brandings. 

 • Yves 2

  Yves Drieghe

  Founder

  Er zijn een paar dingen die je moet weten als je met Yves wil werken: eerst en vooral geef je 'm nooit controle over de radio. Hij luistert alleen naar Beyoncé. Ten tweede: neem hem nooit mee uit eten. Hij bestelt twee hoofdgerechten en drie desserts. Ten derde: hij is een verdraaid goeie art director.

 • Team2019 Dift Broos

  Broos Stoffels

  Art director

  "Ik sta erop om als winnaar van het minigolftoernooi vermeld te worden." Dit designbeest is duidelijk even competitief als Romelu Lukaku of Thomas Pieters. Geen wonder dat wat hij vormgeeft ook winners zijn. 

 • Dift Axelle 2

  Axelle van Belle

  Digital Marketeer

  Axelle is onze best of both worlds. Deze Belgische Hannah Montana heeft, dankzij haar Nederlands bloed, kaas gegeten van echte to-the-point communicatie. Terwijl haar Gents kantje haar voorziet van een neuzeke voor scherpe SEO en wijze, digitale campagnes. Stiekem kan ze ook zingen als Miley, maar enkel haar trouwe viervoeter Ollie kan dat bevestigen …

 • Dift Bram Web

  Bram Vuylsteker

  Producer New Media

  Bram houdt voor DIFT alle nieuwe ontwikkelingen in het medialandschap in de gaten. Hij heeft een journalistieke achtergrond, met ervaring in binnen- en buitenland, en dan vooral als dagelijkse stem op Studio Brussel. In de zomer heeft hij geen last van pollen, maar schrijf geen dt-fouten als hij je kan zien. Daar word hij razend van. Bram is een allround radiomaker die zich nu bij DIFT op de podcasts komt gooien.

 • -

  Roza Lambrechts

  Online marketeer

  Roza praat even snel als ze typt. An sich zegt dat niet zoveel, maar geloof het gerust: het gaat zo snel dat zelfs een doorwinterde typist(e) het niet zou kunnen bijhouden. En het internet ook maar half: deze online marketeer is echt overal.

 • Team2019 Dift Ruben

  Ruben Vandennieuwenborg

  Creative designer

  Een plakker. Dat is wat wij van Ruben denken. Dat hij dat op café doet, daar zijn we redelijk zeker van, dat hij dat na zijn stage ook bij ons deed, daar zijn we blij over. Ruben is - ondanks zijn West-Vlaamse background - een perfecte aanvulling op het design team én een geruststelling voor Bert dat hij niet meer de enige is.

 • Fien 1

  Fien Lievens

  Accountant

  Wat zij precies doet, weten we eigenlijk niet. Iets magisch met nummers. Wat we wel weten, is dat we zonder haar bankroet zouden zijn. Fien is de spil die het bedrijf draaiende houdt. Ze is een wandelende rekenmachine en diegene die ons op de vingers tikt als we wéér eens teveel geld aan een Beyoncé-concert uitgaven. 

 • -

  Lieven Borghys

  Copywriter

  De jongste - maar niet per se de liefste - welp in onze troep. Lieven is geboren met een pen in de hand en een achterzak vol creatieve ideeën. Zijn teksten lees je, omdat je dat wilt. Kom je dit manusje-van-alles tegen op straat, vraag hem dan niet hoe het weer daarboven is. En nee, hij speelt ook geen basket.

 • Tim 2

  Tim Synaeve

  Project Manager

  Onze manager van - uhm - vrijwel alles. Tim is de lijm die maakt dat onze campagnes blijven plakken. Met zijn ervaring in project management, social media en copywriting is het een mysterie hoe wij het al die jaren zonder hem gedaan hebben. Een oude rot in het vak die ons elke dag voor een catastrofe behoedt.

 • Team2019 Dift Guillaume

  Guillaume Wallaert

  Account executive

  Guillaume is onze echte controlefreak. Zijn glimlach wordt groter wanneer hij iets of iemand betrapt op een klein foutje, en hij loopt gezwind achter iedereen zijn veren om alle deadlines te halen. Voeg daar nog eens zijn inzicht in online marketing aan toe, en je weet dat hij écht helemaal mee is.

 • Frits Dift

  Frits

  CFO - Chief Flirting Officer

  Geen enkele beweging gaat deze brave rakker onopgemerkt voorbij. Al snuffelend en bedelend haalt hij - elke keer weer - met zijn koddig snoetje de creativiteit in ons naar boven. Met een buikwrijfje als beloning natuurlijk. 

Werken bij DIFT


Bij ons kun je aankloppen voor (employer) branding, strategie & campagnes en concept development. En we hebben goeie koffie en lekker water. DIFT is bovendien ook dienstverlener van de KMO Portefeuille(registratienummer: DV.A240779 ). 
Waarom zou je dan geen contact opnemen?

DIFT - Gent

Dok Noord 4E (Bus 204)
2e verdieping
9000 Gent


+32 (0)9 278 65 42

Mail

DIFT - Antwerpen

Stadswaag 6

2000 Antwerpen


DIFT adressen