Over DIFT

DIFT is een creatief bureau uit Gent. En Antwerpen.

We love brands. Not blah blah. 
We doen alles wat we kunnen én moeten om jouw merk of campagne te laten slagen. 


We are creative activists. 
Van bij de start kozen wij al waar we het verschil maken. In projecten die we opzetten en in de keuze van de projecten die we aannemen. 


The opposite of play isn't work. It's depression.  

Wij houden wel van wat spelen: niet alleen in hoe we samenwerken maar ook in hoe we uitwerken. 


We share. 
Geen achterdeurtjes en onderaannemers van onderaannemers. Als we ’t niet zelf doen, dan weet je wie het wel doet. En als toetje delen we graag waar onze ideeën vandaan komen met je.


We learn from the powers that be. 
Ja, wij leren bij. Van jullie, van alles proberen en van een breed netwerk.


We are an all-inclusive bureau.
Het mag geweten zijn. Wij geven iedereen een kans en stimuleren anderen hetzelfde te doen. Niet onopgemerkt, zo blijkt. De award Inclusief Initiatief 2020 staat mooi te glimmen op ons kantoor.

Deel van de Billie Bonkers familie.


 • Linda

  Linda Sonck

  Lead strategist & chief

  Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, deze dame is een niet-te-stoppen TGV. In hoog tempo, timmert ze gefundeerde, robuuste marketingstrategieën en neemt er in de tussentijd nog wat fundraising of sensibiliseringscampagnes bij. Afremmen doet deze kapitein wanneer ze thuis haar potje nagellak inruilt voor een nieuw DIY project. Kortom: elke klus klaart ze.

 • Soumaya

  Soumaya Zaougui

  Lead strategist & chief

  Nudging, communicatiestrategie en haar schoenencollectie. Drie expertises waarmee deze boss lady je uren aan haar lippen weet te doen hangen. Met een doorverzettingsvermogen zo volumineus als haar bos krullen, weet ze complexe dossiers in een vingerknip om te zetten naar doordachte, eersteklas campagnes. Soumaya, da’s één en al vuur.

 • Tim 2

  Tim Synaeve

  Project manager

  Onze manager van - uhm - vrijwel alles. Tim is de lijm die maakt dat onze campagnes blijven plakken. Met zijn ervaring in project management, social media en copywriting is het een mysterie hoe wij het al die jaren zonder hem gedaan hebben. Een oude rot in het vak die ons elke dag voor een catastrofe behoedt.

 • Team2019 Dift Fien

  Fien Meelberghs

  Art director

  Toen we Fien vroegen wat er in haar profieltekst moest staan, gromde ze een beetje. Dat gaf ons de vrijheid om ons toe te spitsen op haar vrolijke karakter (zoals ook uit de foto kan afgeleid worden). Ondanks haar typisch Antwerpse humeur, werkt ze intussen al meer dan acht jaar bij DIFT en is ze het brein achter sommige van de meest ingenieuze brandings. 

 • Team2019 Dift Ruben

  Ruben Vandennieuwenborg

  Creative designer

  Met zijn West-Vlaamse joie de vivre is Ruben een perfecte aanvulling op het ontwerpteam. Naast zijn grafische skills, excelleert hij ook in punctualiteit en flauwe moppen. Hij is onze rising star in het creëren van krachtige animaties met een doorzettingsvermogen zoals een echte West-Vlaming dat betaamt. Zo weet Ruben, keer op keer, zijn scherpziend oog in te zetten voor designs die verbluffen.

 • -

  Roza Lambrechts

  Project manager & digital strategist

  Met Teamleader én Websauce achter de kiezen: dan ben je ongetwijfeld sterk ingewerkt in online marketing. Daarnaast schrijft deze humoristische Google Analytics nog eens verdraaid goeie copy en lust ze wat van project management. Maar waar Roza in excelleert, compenseert ze met haar belabberde pogingen zumba en aerobics. This sweetheart (almost) has it all.

 • Dift Axelle 2

  Axelle van Belle

  Digital marketeer

  Axelle is onze best of both worlds. Deze Belgische Hannah Montana heeft, dankzij haar Nederlands bloed, kaas gegeten van echte to-the-point communicatie. Terwijl haar Gents kantje haar voorziet van een neuzeke voor scherpe SEO en wijze, digitale campagnes. Stiekem kan ze ook zingen als Miley, maar enkel haar trouwe viervoeter Ollie kan dat bevestigen …

 • Fien 1

  Fien Lievens

  Accountant

  Wat zij precies doet, weten we eigenlijk niet. Iets magisch met nummers. Wat we wel weten, is dat we zonder haar bankroet zouden zijn. Fien is de spil die het bedrijf draaiende houdt. Ze is een ademende rekenmachine en diegene die ons op de vingers tikt als we wéér eens te veel geld aan een Beyoncé-concert uitgaven. 

 • -

  Lieven Borghys

  Copywriter & strategist

  De jongste - maar niet per se de liefste - welp in onze troep. Lieven is geboren met een pen in de hand en een achterzak vol strategisch creatieve ideeën. Zijn teksten lees je, omdat je dat wilt. Kom je dit manusje-van-alles tegen op straat, vraag hem dan niet hoe het weer daarboven is. En nee, hij speelt ook geen basket.

 • Team2019 Dift Bert

  Bert Pieters

  Consultant

  Hij zal nooit opgroeien en nooit groot worden. Deze West-Vlaamse opdonder (uitzonderlijk de enige in een Gents bedrijf) probeert zich al jaren met een grote mond ook gezien te maken. Gelukkig komt er ook af en toe een schoon stuk taal of sterke strategie uit. 

 • Yves 2

  Yves Drieghe

  Consultant

  Er zijn een paar dingen die je moet weten als je met Yves wil werken: eerst en vooral geef je 'm nooit controle over de radio. Hij luistert alleen naar Beyoncé. Ten tweede: neem hem nooit mee uit eten. Hij bestelt twee hoofdgerechten en drie desserts. Ten derde: hij is een verdraaid goeie art director.

Werken bij DIFT


Bij ons kun je aankloppen voor (employer) branding, strategie & campagnes en concept development. En we hebben goeie koffie en lekker water. DIFT is bovendien ook dienstverlener van de KMO Portefeuille(registratienummer: DV.A240779 ). 
Waarom zou je dan geen contact opnemen?

DIFT - Gent

Gordunakaai 85,
9000 Gent

+32 (0)9 220 78 28

Mail

DIFT - Antwerpen

Stadswaag 6,
2000 Antwerpen