arrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upcheckclipboardclosediftCombined Shapegluegoogle-plusinstagramlinkedinmailmenuselectarrow-leftarrow-righttwitteryoutube
Dift Profiel Teamfoto

Over DIFT

DIFT is een creatief bureau uit Gent.


We love brands. Not blah blah. 

We doen alles wat we kunnen én moeten om jouw merk of campagne te laten slagen. 


We are creative activists. 

Van bij de start kozen wij al waar we het verschil maken. In projecten die we opzetten en in de keuze van de projecten die we aannemen. 


We are players. 

We zullen jou uitdagen. En tegelijkertijd plezier in de samenwerking steken. 


We share. 

Geen achterdeurtjes en onderaannemers van onderaannemers. Als we ’t niet zelf doen, dan weet je wie het wel doet. En als toetje delen we graag waar onze ideeën vandaan komen met je.


We learn from the powers that be. 

Ja, wij leren bij. Van jullie, van van alles proberen en van een breed netwerk.

 

Contact


Bij ons kun je aankloppen voor (employer) branding, strategie & campagnes en concept development. En we hebben goeie koffie en lekker water. 
Waarom zou je dan geen contact opnemen?

DIFT

Dok Noord 4E (Bus 204)
2e verdieping
9000 Gent

+32 (0)9 278 65 42

Mail

Kaart Nl Rood 02
 • Dift Profiel Bert

  Bert

  'Denk eens anders.' Dat is Berts motto. Met een pak bagage in retail, sales & marketing op zak startte hij in 2012 DIFT. Zijn meug: creativiteit, statistieken en strategie mengen. Bert is waarschijnlijk de kleinste van het team.

 • Dift Profiel Fien

  Fien

  Fien geeft vorm. Ze is de visuele held bij DIFT. Op zoek naar een identiteit? Fien maakt van ieder merk een echte persoonlijkheid (net als die van haar).

 • Dift Profiel Yves

  Yves

  Yves is creative bij DIFT. Daarnaast is hij ook een energieke netwerker, overtuigd vegan en overall dierenliefhebber. Hij richtte DIFT op in 2012 en luistert al eens naar Beyoncé.

 • Dift Profiel Dorien

  Dorien

  Dorien zorgt ervoor dat alles op tijd en succesvol wordt afgewerkt. Als project manager is ze verantwoordelijk voor de to do-lijstjes die iedereen ‘s ochtends voorgeschoteld krijgt.

 • Dift Profiel Broos

  Broos

  Toen we op zoek waren naar een parttime grafische held solliciteerde Broos. Wij waren zo'n fan van zijn werk dat we hem een fulltime job aanboden!

 • Dift Profiel Cedric

  Cedric

  Cedric herken je misschien van de videoclip van Lady Gaga waarin hij meespeelt. Hij is normaal bij DIFT bezig met de vormgeving, maar heeft ooit met meer dan driehonderd meter garen doeken voor een tentoonstelling gestikt.

 • Dift Profiel Mieke

  Mieke

  Mieke is de spin in het DIFT-web. Als office manager volgt ze niet alleen alle betalingen en facturen op, maar is ze ook de rechterhand van alle anderen.