Over DIFT

DIFT is een creatief bureau uit Gent.

We love brands. Not blah blah. 
We doen alles wat we kunnen én moeten om jouw merk of campagne te laten slagen. 


We are creative activists. 
Van bij de start kozen wij al waar we het verschil maken. In projecten die we opzetten en in de keuze van de projecten die we aannemen. 


The opposite of play isn't work. It's depression.  

Wij houden wel van wat spelen: niet alleen in hoe we samenwerken maar ook in hoe we uitwerken. 


We share. 
Geen achterdeurtjes en onderaannemers van onderaannemers. Als we ’t niet zelf doen, dan weet je wie het wel doet. En als toetje delen we graag waar onze ideeën vandaan komen met je.


We learn from the powers that be. 
Ja, wij leren bij. Van jullie, van alles proberen en van een breed netwerk.

 

 • Bert

  Bert

  Hij zal nooit opgroeien en nooit groot worden. Deze West-Vlaamse opdonder (uitzonderlijk de enige in een Gents bedrijf) probeert zich al jaren met een grote mond ook gezien te maken. Gelukkig komt er ook af en toe een schoon stuk taal of sterke strategie uit. 

 • Fien

  Fien

  Toen we Fien vroegen wat er in haar profieltekst moest staan, gromde ze een beetje. Dat gaf ons de vrijheid om ons toe te spitsen op haar vrolijke karakter (zoals ook uit de foto kan afgeleid worden). Ondanks haar typisch Antwerpse humeur, werkt ze intussen al meer dan vijf jaar bij DIFT en is ze het brein achter sommige van de meest ingenieuze brandings. 

 • Yves 2

  Yves

  Er zijn een paar dingen die je moet weten als je met Yves wil werken: eerst en vooral geef je 'm nooit controle over de radio. Hij luistert alleen naar Beyoncé. Ten tweede: neem hem nooit mee uit eten. Hij bestelt twee hoofdgerechten en drie desserts. Ten derde: hij is een verdraaid goeie art director.

 • Thomas

  Thomas

  Nu zouden we iets kunnen zeggen over de ijdelheid van de digital native. Maar omdat Thomas nog nieuw is, hebben we ons voorgenomen het plaaggedrag wat uit te stellen. Ook al omdat hij met zijn digitale en video skills al een paar keer een stilte liet vallen in de studio. 

 • Mieke

  Mieke

  "Zeg maar dat ik ook de podcasts maak." Typisch kan je Mieke in ieder geval niet noemen. Geen enkel bedrijf heeft zo'n veelzijdige office manager als DIFT. Want ja hoor, deze wonderstem heeft al een tiental afleveringen van podcasts en nog veel meer facturen gemaakt. 

 • Fien 3

  Broos

  "Ik sta erop om als winnaar van het minigolftoernooi vermeld te worden." Dit designbeest is duidelijk even competitief als Romelu Lukaku of Thomas Pieters. Geen wonder dat wat hij vormgeeft ook winners zijn. 

 • Roza 2

  Roza

  Roza praat even snel als ze typt. An sich zegt dat niet zoveel, maar geloof het gerust: het gaat zo snel dat zelfs een doorwinterde typist(e) het niet zou kunnen bijhouden. En het internet ook maar half: deze online marketeer is echt overal.

 • Ruben

  Ruben

  Een plakker. Dat is wat wij van Ruben denken. Dat hij dat op café doet, daar zijn we redelijk zeker van, dat hij dat na zijn stage ook bij ons deed, daar zijn we blij over. Ruben is - ondanks zijn West-Vlaamse background - een perfecte aanvulling op het design team én een geruststelling voor Bert dat hij niet meer de enige is.

Werken bij DIFT


Bij ons kun je aankloppen voor (employer) branding, strategie & campagnes en concept development. En we hebben goeie koffie en lekker water. 
Waarom zou je dan geen contact opnemen?

DIFT

Dok Noord 4E (Bus 204)
2e verdieping
9000 Gent

+32 (0)9 278 65 42

Mail

Kaart Nl Rood 02