RUTE

De grute van bij RUTE!

Welkom in Rute, de hipste buurt van Gentbrugge. In opdracht van projectontwikkelaar Revive ontwikkelden we dit speelse merk voor deze dorpse wijk.

Voor de naam van de wijk lieten we ons inspireren op de kadertjes van de enveloppen die vroeger op de site gemaakt werden. Aan de hand van felle kleuren en dikke zwarte lijnen creëerden we een visuele identiteit die naadloos aansluit bij het speelse en frisse gevoel van de buurt.

We betrokken de omwonenden, potentiële kopers en toekomstige bewoners door middel van brieven, verschillende events en plekken op de site waar mensen feedback konden meegeven. Aan de hand van enkele mini-campagnes zoals opruimacties, opvallende werfcommunicatie en gratis fietsbellen en poepzakjes hielpen we de buurt mee groeien. Daarnaast werkten we samen met verschillende lokale evenementen, zoals het Bermuda festival.

Ook online zorgden we voor actie. We ontwikkelden een website waarop buurtbewoners terecht konden voor al hun vragen. Daarnaast zetten we een reeks online campagnes op via Google ads en social media. De sociale media vulden we met creatieve foto- en videocontent. Alles samen goed voor een bereik van 70.000 geïnteresseerden.

Onze 360°marketing- en communicatieaanpak was een groot succes. De verkoop van de beschikbare woningen ging razendsnel.

Partners

Fotografie
Jens Mollenvanger, Wouter Van Vaerenbergh
Technische productie
Publistyleman
Webdesign
Glue
Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen
Contact