WATT (The Firms)

Een stroom van bezoekers genereren

Een grote, oude industriële site had nood aan een opfrissing. Nadat Revive de plannen uittekende om er een work hub en woonplaats van te maken, zochten ze nog een manier om de plek tijdelijk te activeren

Een hedendaagse en frisse benadering voor een bedrijvencentrum, dat vraagt om inspirerende tijdelijke invulling. We verzamelden verschillende ondernemers en vulden zo de energieke site met onder meer een galerij, een kunst en lifestyle-magazine shop, een loft die we verhuurden voor fotoshoots en overnachtingen, een Gents filiaal van de Antwerpse designwinkel Espoo, het modemerk Black Balloon en Pony’s en een bar die werd uitgebaat door de jongens van cocktailbar Jigger’s. Onze acties activeerden de buurt - waar voorheen amper iets te beleven viel - tot een plek vol energie.

Bij zo’n flitsende plek hoort natuurlijk een scherpe huisstijl. Hiervoor baseerden we ons op de indeling van de ramen in de iconische gevel. We creëerden een dynamisch grafisch grid dat we invulden met opvallende kleuren en edgy copy. 

Deze stijl trokken we door in het interieur, de signalisatie en de werfcommunicatie.

Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen
Contact