1+1 is zoveel meer

De teerling is door de kerk en de kogel is geworpen. De strategische wonders van Billie Bonkers worden de nieuwe eigenaars van DIFT.

Sommige dingen doe je namelijk beter per twee. En dat betekent een opwindend avontuur voor de tien DIFT-ers aan wie Bert en Yves de touwtjes in handen laten.

Dromen zijn ook maar dromen als je ze nooit realiseert. Voor onze oprichters en tevens sterrenchefs - ook buiten de keuken - is het tijd om een nieuwe sprong in het duister te wagen. Of zeg maar zonlicht. Dit najaar, laten ze ons Belgenlandje achterwege en nemen heel hun inboedel (Frits inclusief!) mee naar het warmzalige Lanzarote. Daar is het tijd voor een nieuwe uitdaging in de Spaanse hospitality, of ‘hostelería española’ zoals ze dat daar zo schoon zeggen. Volledig verdwijnen doen ze niet; ze blijven klaarstaan om ons advies te geven.

Ondertussen blijft DIFT gewoon DIFT: sterk in branding van allerlei allooi, en avers aan blah blah. Ook onze submerken Archie Goegebuur en DIFT Media blijven hun eigenzinnige karakter behouden. Wat wel verandert, zijn het aantal betekenisvolle collega’s. 23 stuks pure strategie en creativiteit uit de familie Bonkers, dat krijgen we erbij. Een serieuze upgrade dus.

Wat betreft ons kantoor, kiezen we voor kruisbestuiving onder één dak in het herenhuis van Billie Bonkers aan de Gordunakaai. In Antwerpen blijft ons kantoor dienen als hoofdkwartier van ‘t stad. Zo verandert er nog wel wat voor DIFT en dat lees je in ons persbericht.

Samen met Billie Bonkers, staat er ons een spannende maar beloftevolle toekomst te wachten. En aan onze twee iconische oprichters, Bert en Yves, dat het jullie daar goed mag gaan!

Fotografie: ©Damon De Backer

Nog meer nieuws

Al het nieuws
Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen
Contact